X

Noordgouw Midwinter Survivalrun


Tot onze spijt gaat de 10e editie van de Noorgouw Midwinter Survivalrun komend jaar niet plaats vinden. Gezien het feit dat versoepelingen rondom het COVID-19 virus nog zeer onwaarschijnlijk zijn, hebben wij als organisatie in overleg met de directie besloten om de survivalrun komend jaar niet door te laten gaan. 
Het is de vraag of we de vergunningen rond zullen krijgen aangezien het onduidelijk is wat er qua regels gaat gebeuren. Om te zorgen dat we niet op het laatste moment nog voor verassingen komen te staan en om duidelijkheid voor jullie en voor onszelf te creëren, hebben we dit besluit moeten nemen.
We gaan ervan uit dat de survivalrun in 2022 wel plaats kan vinden en hopen dat jullie dan allemaal van de partij zullen zijn om alsnog een groot feest te maken van de jubileumeditie.
Voor vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen via onze sociale media kanalen of noordgouwsurvivalrun@hotmail.com

Tot in 2022!


Starttijden

Het streven was om vandaag de starttijden op deze website te kunenn publiceren, maar door de storm van gisteren, hebben we dit niet voor elkaar kunnen krijgen. De bedoeling is om dit morgen voor elkaar te krijgen. 

...lees verder